Ahad, 20 Disember 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


Satu lg contest yg aku nk joint b4 penghabisan taun ni...ritu contest baby n stereng tu aku terlepas pasal bz sgt2...tp xperla..xde rezeki kot. Ok, serba serbi tentang contest ni erk..Contest ni namanya SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY dan dianjurkan oleh Ibu Rifqi sempena ngan bufdaynya yg ke 29... Tahniah Ibu Rifqi...Semoga Allah melanjutkan lg usiamu dan mempertingkatkan lg darjat serta diberkati hidup dunia dan akhirat...AMINNNN

Contest ni da lama da mula...tp tutupnya end of this year...31 Disember 2009. So sesapa yg nk joint tu masih lg beresempatan. Cepat2 jd follower Ibu Rifqi, add blog Ibu Rifqi kat blog list korang dan tepek la banner contest ni kat side bar korang...(rasanya da buat da sume ni..xpe nnt aku double check)

Below adalah gamba2 Damia yg aku pertaruhkan...Disebabkan Ibu Rifqi kate leh ltk seberapabyk gamba,aku puntepek la 4 keping sekali harung..ngeeeee aku konpius nk pilih mn satu...tp harap2 Ibu Rifqi dapatla pilih yg terbaik.
NAMA BAYI :DAMIA ZULAIKHA B MUHAMMAD SAIFUL IZLY

TARIKH LAHIR : 19 MARCH 2009

UMUR SEMASA : 9 BLN 2HARI


Masa ni Mia 6bln..time raya.Mukanya serius sbb tgh aim tali kamera yg berjuntai..nk mamam tali tula..

Pon pon....Bawak keta kn serius...xle gelak2..

Serius x?Baru bgn tido ni...xde mood

Ni lg la...serius smpi terangkat keningnya...Time ni Damia baru je 2bln lbh

So kalo kawan2 yg lain nk joint contest ni bolela jenguk2 blog Ibu Rifqi utk keterangan lanjut...





RIHANNA-RUSSIAN ROULETTE



Lyrics | Rihanna Lyrics | Russian Roulette Lyrics Read more: http://www.metrolyrics.com/russian-roulette-lyrics-rihanna.html#ixzz0bynKZxO6

SUSAN BOYLE - I DREAMED A DREAM



Lyrics | Susan Boyle Lyrics | I Dreamed A Dream Lyrics Read more: http://www.metrolyrics.com/i-dreamed-a-dream-lyrics-susan-boyle.html#ixzz0byt7LOML