Selasa, 12 Januari 2010

Bestfwen?Not anymore erk?

Dl masa aku sek kat Bahiyah dl used to hv a lot of frenz...kawan baik2 belaka...yg byk tolong aku masa suka dan duka...but after aku pindah g teknik bentong...yg tinggal cuma 2 3 kerat je..pastu bila aku masuk PUO lak...dpt kawan baru kawan yg lama da jd renggang...yg lama2 tu lg la renggang kan?

Yg patah kan tumbuh, yg hilang kan berganti...mmg betul yg patah akan tumbuh(kecuali kalo da bantut)...yg hilang kan berganti...tp bg aku kawan tu xle nk tukar ganti..esp yg rapat(pd aku dan mungkin pd korang aku ni xrapat pun)..jasa korang aku kenang smpi hari ni...dan mungkin sampai mati. Kenangan kite tu tersemat rapi...

Tp skang ni aku rasa cam jauh je ngn korang...tgk skang kowang da buddy2 ngn org lain cam aku ni da xsame taraf ngn kowang (bukan aku tamak n xkasi kowang kwn ngn org lain...)...feel sad sgt...kawen aku pun kowang xdatang...Ye aku faham, kowang ada urusan itu dan ini...tp kawen kowang aku cuba dan akan datang...(xbaik balas2 kan)..lagipun, tu je la masanya kowang ajak aku utk berjumpa...itupun kalo kowang ajak.

Ada yg aku add di fb dan ym tp bila kite bersembang cam rasa jurangnya...da xrase ape...ade yg aku tegur/comment photo di fb nya...tp langsung xreply aku...cam aku ni halimunan lak di situ...dan akhirnya aku hanyut jauh dari kowang...

Kowang, aku ni ada wat salah ke ngn kowang? kalo ada, aku mintak mahap sesangat...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

RIHANNA-RUSSIAN ROULETTE



Lyrics | Rihanna Lyrics | Russian Roulette Lyrics Read more: http://www.metrolyrics.com/russian-roulette-lyrics-rihanna.html#ixzz0bynKZxO6

SUSAN BOYLE - I DREAMED A DREAM



Lyrics | Susan Boyle Lyrics | I Dreamed A Dream Lyrics Read more: http://www.metrolyrics.com/i-dreamed-a-dream-lyrics-susan-boyle.html#ixzz0byt7LOML